Stiri

20 Aug. 2019

Echipați pentru viață - Chimpex se implică în comunitatea locală

Prin proiectul educațional – Echipați pentru viată – proiect care are ca scop pregătirea pentru viitor a copiilor proveniți din medii defavorizate, Chimpex a organizat în perioada 22 iulie – 2 august 2019, cursuri de instruire în domeniul informaticii.

Mai mulți copii provenind din case de tip familial ale Fundației PRR din localitățile Murfatlar și Valu lui Traian, au fost beneficiarii acestor cursuri de pregătire și inițiere, ce au fost susținute de către firma GMB Computers și finanțate de către Chimpex. Certificatele de absolvire obținute în urma efectuării cursurilor de pregătire, ECDL Equal Skills, sunt recunoscute la nivel european, oferind copiilor instruiți o garanție certă și credibilă în dezvoltarea lor viitoare.

Compania Chimpex – parte din grupul Ameropa, unul dintre cei mai importanți operatori din Portul Constanța, este pe deplin conștientă că doar prin implicarea la nivel local și prin sprijinirea societătii se poate genera plus valoare individuală, valoare care se va reflecta în formarea societății de mâine. Este știut faptul că grupul Ameropa oferă o deosebită importanță implicării sale în comunitatea locală prin multiplele proiecte de responsabilitate socială desfășurate la nivel local cât și național.

Echipati pentru viată este unul dintre multiplele proiecte prin care Chimpex se implică în dezvoltarea și educația generațiilor viitoare și prin care demonstrează că este un pilon important nu numai economic, cât și social.

Pe termen lung, prin intermediul unor proiecte de acest gen, Chimpex îşi reafirmă rolul pe care îl are în comunitatea locală, urmand ca în viitorul apropiat să deruleze noi asemenea proiecte.