Stiri

28 Aug. 2019

Voluntari pentru o zi - Chimpex se implică din nou în comunitatea locală

Douăzeci și cinci de copii orfani sau provenind din familii defavorizate din cadrul Fundației PRR Murfatlar, începând de anul acesta vor avea o locuință mai călduroasă, iar iernile nu vor mai constitui o problemă.

În perioada 5 – 9 august 2019, o parte dintre angajații companiei Chimpex s-au implicat alături de lucrători profesioniști în reabilitarea termică a locuinței de tip familial din cadrul Fundației PRR.

Astfel, compania Chimpex, parte din grupul elvețian Ameropa, își continuă tradiția de a veni în sprijinul comunității, de a fi alături de cei care au mai puține șanse de a avea o copilărie obișnuită. Pe termen lung, prin intermediul unor proiecte de acest gen, Chimpex îşi reafirmă rolul pe care îl are în comunitatea locală și respectă modul în care angajații companiei aleg de fiecare dată să se implice pentru a ajuta cazuri defavorizate.

Prin proiectul educațional – Echipați pentru viată – proiect care are ca scop pregătirea pentru viitor a copiilor proveniți din medii defavorizate, Chimpex a organizat în perioada 22 iulie – 2 august 2019, cursuri de instruire în domeniul informaticii.